Trainers

Arianne von Bartheld

Arianne von Bartheld

Mijn naam is Arianne von Bartheld. Ik ben 30 jaar, woon in Almelo en ben docent Engels en Teacher Leader EduTech (Educatieve Technologie) op Zone.college in Almelo. Dat is een fijne werkplek met fijne collega’s en leerlingen.

Vanaf 2011 houd ik mij bezig met de invoering van één-op-één devices in het onderwijs en met alle factoren die daarbij komen kijken. Eerst als enthousiaste kartrekker binnen een pilot klas, daarna als Teacher Leader Coördinator iPad. In 2013 ben ik de Master Leren en Innoveren gestart, die ik in 2016 heb afgerond met als afstudeeronderwerp het succesvol ondersteunen van docenten bij de invoering van één op één devices in de les. In 2017 ben ik gestart bij Zone.College en ook hier mag ik mij weer als docent en Teacher Leader ten volle inzetten voor digitale technologie in ons onderwijs, zowel voor mijn eigen locatie als ook locatie overstijgend.

Voor mij zijn de leeropbrengsten en het rendement van het juist inzetten van digitale technologie heel logisch en dat is wat ik in trainingen graag meegeef aan collega’s. Ik ondersteun hen graag om ook zelf de verbinding te maken tussen goed onderwijs en digitale technologie.

UNDEFINED
Docente Engels en Teacher Leader