Trainers

Docent/trainer (m/v)

Docent/trainer (m/v)

Wil jij graag als trainer aan de slag voor OnderwijsArena? Wij zijn altijd op zoek naar goede docenten die hun sporen hebben verdiend in het onderwijs, die graag experimenteren in hun eigen klas en die hun kennis en ervaring willen delen met andere docenten.

Als docent/trainer werk je een of twee dagen voor OnderwijsArena en sta je nog minimaal drie dagen als docent voor de klas. Je schrikt er bovendien niet voor terug om buiten je comfort-zone te treden. Je leert graag met en van anderen en deelt regelmatig je kennis, vaardigheden en ervaringen met collega’s. Je staat open voor feedback en kunt ook anderen ondersteunen door hen feedback te geven.

Kennis van en ervaringen met formatief evalueren, didactisch coachen, samenwerkend leren, leermateriaal arrangeren, activerende werkvormen, werken vanuit leerdoelen en andere actuele thema’s is een pré, maar niet noodzakelijk. Je bent wel bereid je te verdiepen in één of meerdere van deze thema’s en ontwikkelingen op dit gebied te volgen en te delen.

Geinteresseerd? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar info@onderwijsarena.nl.

UNDEFINED
Vacature